lördag, februari 28, 2009

Krypto-Nate och Knicks recap

På grund av Top 44 har det ju varit nada Knicks på Bragdbloggen på ett bra tag.

För att göra en lång historia kort så går laget sakta men säkert i rätt riktning. Det ser visserligen inte ut som att det blir något slutspel, men i Knicks värld räknas det numera som framsteg om man rör sig i rätt riktning i en tvåårsplan. Och den ultimata planen och absolut prio 1 är att sommaren 2010 signa Lebron James. Prio 2 är i sin tur att signa Chris Bosh, Joe Johnson eller annan number two guy till Lebron. Prio 3 är att behålla David "Double-Double" Lee. Prio 4 är att rookien Danilo Gallinari kommer att blomma ut till riktig stjärna. Prio 5 är att behålla Nate Robinson. Och prio 6 är att behålla Chris Duhon på lång sikt. Prio 7 är att Steve Nash kommer att signa som back-up PG. Kan GM Donnie Walsh signa Lebron och samtidigt åstadkomma några till av ovan uppgifter är han definitivt en riktig frälsare, och kommer att räknas som hjälte i NYC för all framtid. Och lyckas han med det så kan jag garantera minst 5 mästerskap de närmaste 12-13 åren.

I väntan på resultat on the court så fortsätter Nate Robinson briljera i dunktävlingen:



När en liten dude på 175 cm dunkar över en jätte på 211 cm, vad mer ska jag behöva visa upp för att bevisa att NBA är världens grymmaste sport med de överlägset bästa atleterna?

Lite historia om Nates vinst. 2006 vann Nate Robinson dunktävlingen som rookie. Den gången hoppade han över forna dunkchampen Spud Webb:



Ett par år senare vann dominanten Dwight Howard, iklädd Superman cape:



Och vad är Supermans enda svaghet? Krypto-Nate.

Only in America...

Inga kommentarer: