söndag, juni 14, 2009

Or else you get a fat #*%¤ for yo ?&%*#

Värmer upp inför den nya Entourage-säsongen med ett avsnittsmaraton. TV är numera det bästa sättet att hitta musik, det märks att program som Gossip Girl och Entourage lägger ned mycket tid på att hitta rätt låtar. Såg nyss avsnitt 8 i säsong 5 och hoppade till på the end credits då den här låten spelades:



Det är safe to say att jag aldrig hade hittat den om det inte vore för Entourage. Att döma av kommentarerna på YouTube är jag inte ensam, alla som kommenterar ger credit åt Entourage för att ha upptäckt låten. Visst är den ena rapparen slående lik the Persiadic G aka Ro-cee minus den där enorma goateen? Inspirerad av likheten YouTubade jag Ro-Cee och hittade det här klassiska klippet:



Är det verkligen möjligt att den där spelningen är 100% helt frånvarande av ironi? Jag tror det. Och därför är det stor (ofrivillig) humor. Checka in Per Sinding Larsens frisyr också, den kvalar också in i kategorin ofrivillig humor under avdelningen Sideshow Bob meets Maud Olofsson. Den andra programledaren har också en helt vild frisyr men hon räddas av att man inte kan slita blicken från Per S fågelbo.

Inga kommentarer: