måndag, juni 29, 2009

Dagens silly NBA

Stoudemire vill helt plötsligt inte bli tradad någonstans, allt han vill ha är ett långtidskontrakt med Phoenix, signat i sommar. Kanske var flörten med NY bara förhandlingstaktik? Som det ser ut nu verkar det mest vara PHX som har kalla fötter. Kanske är det Amare's ögonskada som gör att Stoudemire vill trygga sin framtid - och kanske är det samma ögonskada som gör att Suns tvekar re-signa honom?

Ricky Rubio till Knicks ser mycket mycket kallt ut nu. Kallare än Minnesota på vintern. Knicks hade ju faktiskt chansen att plocka upp Washingtons pick 5 innan draften (mot bl a Wilson Chandler) - hade de vetat då vad de vet nu, nämligen att Ricky Rubio skulle falla hela vägen till 5, så hade de nog pulled the trigger. Nu läste jag att Houston erbjudit (och fått nobben av Wolves) en av ligans bästa försvarare, Shane Battier, och en av ligans mest lovande point guards, Aaron Brooks, för Rubio. Den typen av spelare kan vi inte erbjuda, och om vi ens hade det hade vi såklart inte gett bort dem. Så Knicks kan kiss Rubio good-bye som det ser ut, om inte protogé-David Kahn gör för mentor-Donnie vad Memphis gjorde för Lakers i Pau Gasol traden, alltså ge bort spelare gratis.

Och Stephen Curry till Knicks? Glädjen Don Nelson känner av att hålla Curry borta från Knicks är skäl nog för honom att inte trada honom. Nahgonnahappen mao.

1 kommentar:

Gastro sa...

Stort tack, Johnny! Men det är inga roliga nyheter för The Knicks, verkar vara helt dött hos er. Bibby som alternativ?