söndag, september 13, 2009

Is that a May-WHAT?!?!

I väntan på att Knicks säsong börjar så måste showen go on i Madison Square Garden. Nu senast en 9/11 konsert med Jay-z. Känns som att det inte var så länge sedan Jay var i MSG och höll sin "retirement concert". Precis som Michael Jordan inte borde kommit tillbaka efter sin andra retirement 1998, borde kanske Jay ha lämnat rap efter The black album. Inte mycket kvalitet har pumpats ut av Jigga sedan dess om du frågar mig. Men den här låten är definitivt ett undantag. Och uppträdandet är on point.



Rihanna looking fiiiiiine too. Jag såg en konsert med Rihanna för några år sedan i Las Vegas, på toppen av Rios Voodoo Lounge, med publiken ståendes under en glasscen och Rihanna 5 meter ovanför. Lika bisarrt som det bara kan vara i Vegas. Då hade hon haft typ en enda hit och jag kunde aldrig tro att hon skulle stick around och bli så stor stjärna som hon är idag.

Btw är det bara jag som tycker att publiken ser ut som att det är Coldplays fans som av misstag gått på fel konsert? Hatar verkligen arenakonserter.

Inga kommentarer: