lördag, maj 23, 2009

No more magic in Cleveland

Lebron James avgjorde mot Orlando


Addera en klassisk buzzer beater till the King's resume. Men det känns bara som att Lebron is postponing the inevitable. Det här laget kommer inte slå Orlando. The Magic har ett fantastiskt LAG. Cleveland har en fantastisk spelare och 11 dead wood bodies. Att se Lebron go 1-on-5 i varje anfall är helt otroligt. Men jag blir mer och mer övertygad om att Lebron faktiskt kommer att bli en New York Knickerbocker 2010. D-Lee är inte sämre än Varejao. Wilson Chandler är inte sämre än Sasha Pavlovic. Nate Robinson är inte mycket sämre än Mo Williams. Gallinari blommar ut till en stjärna och Stephen Curry eller vem det än tar med åttonde picken likaså - då har vi ett lika bra lag som Cleveland redan där. Och det är innan vi signar den andra stjärnan, Chris Bosh, Joe Johnson eller (in our dreams) D-Wade.

3 kommentarer:

Elias sa...

Amazing!

Gastro sa...

Du får för lite respons för dina fantastiska basketinlägg, här kommer lite från mig och jag kommer köra konstant.

Det jag har reagerat mest över, har varit domarna som favoriserar LeBron som fan. Game 3 är över och båda lagen underpresterar, Hedo bara 1/10 i FG? Han och Lewis måste förbättra sitt game. Skönt att Superman satte majoriteten av straffkasten. Pietrus, Gortat och Lee växer för varje match.

Cavs förlorar pga. en kass center och ingen radarpartner till LeBron. West/Williams/Ilgauskas, gimme a break. Ska inte ens ta upp benchpoints. Har hejat på Magic ända sedan Shaq/Penny-tiden, Penny är min favoritspelare genom tiderna.

Johnny Bragd sa...

Stort tack! Riktigt kul med så positiva kommentarer :)

Jag blev chockad när de dömde travelling på Lebron sent i Game 2, han har ju kört den där crab steppen länge nu utan efterspel. Men det är ju så när man är stjärna, Jordan fick ju ALLTID med sig domarna (förutom kanske mot Pistons som, helt rätt, kom undan med lite mer).

Hela Cavs framgång bygger på TEAM effort där Lebron är mera Magic Johnson än Michael Jordan. Det är uppenbart att Lebron inte har förtroende för sina lagkamrater längre. Cavs bench suger och laget, som på varje enskild position inte håller individuellt hög klass, blir inte yngre. Börjar lukta Knicks mer och mer nu :)

Penny, ja. Folk glömmer lätt hur grym han var. 2 All-NBA first teams under sina 3 första säsonger i ligan - det är otroligt bra. Skador förstörde hans karriär, tyvärr. Trist att det får överskugga vad han presterade på peaken av sin karriär. Men Lebron har inte glömt Penny i alla fall:

http://www.youtube.com/watch?v=2GZ4Qb7koYY