onsdag, maj 20, 2009

72.4% är större sannolikhet än 2.8%

Men det betyder ju inte att man inte kan drömma.

För att få förstavalet i NBA Draft hade Knicks behövt beat the odds och låta 1 av Knicks 28 pingisboll-kombinationer av 1001 möjliga bli den som David Stern drar ur tombolan. Men numera finns inga frozen envelopes så därför stannade Knicks på 8:e plats, vilket var 72.4% sannolikhet. Men jag antar att man får vara glad att de inte tappade platser, som t ex Sacramento, som ju hade ligans sämsta resultat och därmed draftens bästa utgångsläge men trots det petades ned till plats 4.

Det betyder no Blake Griffin (draftens solklara förstaval hos alla lag som inte heter Knicks), no Ricky Rubio (Knicks dream pick) och no Hasheem Thabeet för ligans sämsta lag.

För Knicks betyder åttondevalet med stor sannolikhet Stephen Curry (uttalas SteFFen) som är son till Dell Curry.



Stephen Curry är en sharpshooter av rang, Charles Oakley kallar honom bäste skytten i världen, och kommer passa in perfekt i D'Antonis system. Dessutom är han BFF med Lebron James. Cha-ching. Varför faller han då till åttonde plats om han är så bra? Killen är spinkig och i gränslandet mellan PG och SG. För liten för att spela shooting guard, och oprövad som bolldistributör. Men uppsidan ska bedömas större än risken enligt Donnie Walsh estimation, om man får tro förhandstipsen.

Inga kommentarer: