lördag, oktober 29, 2005

... och uteblev igen

Nej, det startades ingen biff på fredagens konsert heller. Tydligen ska Jay-z ha droppat war-temat under konsertens gång, för att han kände en sån unity bland rapparna som var där, och tyckte att all beef bara är larv... Hmm, vad drar man då för slutsatser av det här?
  • För det första att det var en jätte publicity stunt för att hypa en konsert, ett skivbolag och några nya artister... men att konserten inte levde upp till hypen är ju ganska självklart (bortsett från Nas & Jay-z på scen ihop då, vilket var ganska cool)
  • För det andra är det uppenbart att Jay-z verkar behöva halva rap-världen för att våga attackera 50 cent, och inte ens då verkar han tycka att det är en bra idé. Det är ju dubbelmoral att säga att hans ska "go to war" och attackera flera rappare som snackat skit - och sen säga att det där bara är barnsligt ändå. Varför utlova det från början då?Slutsats: 50 cent vann beefen som aldrig blev av. Men den verkliga vinnaren får vi ju utse i det långa loppet baserat på vilka av G-unit och Def Jam som säljer bäst och syns och hörst mest...

Inga kommentarer: