torsdag, oktober 20, 2005

Gangstas need love too...

Rapparen The Game är ju som bekant med i Comptonbaserade gänget Bloods, världens kanske mest ökända gangster-clique, och det är inte någon hemlighet att Game byggt hela sin image på sitt gängs röda färger. Centrala teman i The Games texter är gangsterstereotypa aktiviteter såsom sälja droger, ta droger, mörda, svära, hota, hata etc etc. Och det är just med tanke på denna överdrivet manliga och hårda gangsterimage som bildavslöjandet nedan blir extra pinsamt för Game, eftersom det exponerar honom som den sanna "studio gangsta" han egentligen är:

Hur gangsta är egentligen det här?

Bilden ovan föreställer alltså Game, innan han blev känd, som deltagare i dejtingprogrammet 'Change of Heart' (som gick på svenska Kanal 5 ett tag). Kortfattat går programmet ut på att ett kärlekspar provar på att dejta andra för en kväll. Därefter träffas alla i en tv-studio för att avgöra om förhållandet är värt att satsa på, eller om det är dags att dejta andra - om man vill 'stay together', eller om man har fått 'a change of heart'.

Programmet är oerhört förnedrande för den som blir dumpad; På ena sidan om ens numera ex-flickvän sitter hennes nya kille, som skryter om alla smaskiga saker som hände på dejten, och på den andra sidan sitter en lismande programledare, som ivrigt påhejande ser till att strö rejält med salt i såren. Lägg därtill att ens (ex-)flickvän verkar njuta i fulla drag av förnedringen... Och detta var alltså precis vad som hände den stenhårde gangstern Game. Som ni ser vill han gärna' stay together', medan hans flickvän helnöjt visar upp en skylt som kallt konstaterar att hon fått 'a change of heart'. Ouch!

Inga kommentarer: