fredag, juli 03, 2009

Stoppa pressarna

Ron Artest till Lakers. WTF?!?

Jag har alltid gillar Ron Artest, trots att han är den ultimata antihjälten. Här har vi en snubbe som har mer talang än 99% av ligan men som tyvärr också lider av IQ dasslock syndrome. Men du kan aldrig ifrågasätta killens hjärta eller det faktum att han är den bästa defensive stopper sedan Michael Cooper. Artest är en snubbe som om han inte hade (helt berättigat, om du frågar mig) spöat ett fyllo i publiken hade haft ett helt annat anseende i NBA.



Ta en titt på den videon, den är heeeelt galen. Främst pga Detroits så kallade fans. En total disgrace. Jag förstår Indianas spelare till fullo. Ben Wallace överreagerade och hela Detroit inklusive deras fans betedde sig som bullys. Men det gör inte Stephen Jacksons thuggish ruggish intåg i publiken desto mindre komiskt, man undrar om det är basket eller WWE man kollar på?

Hade inte The Malice in the Palace inträffat, vilket ledde till långa avstängningar för Artest och Jackson samt massiv backlash för hela Indiana och NBA, vilket i sin tur ledde till the complete deconstruction of the Pacers, är jag ganska säker på att Donnie Walsh's Indiana hade byggt ett riktigt dynasty. Det laget med Artest, Miller, Tinsley, Jackson med flera var off the heezy.

Med Ron-Ron i L.A. är det helt plötsligt Lakers som är the unstoppable force. Med Artests defense kan Lakers låta Ariza gå och i slutet av dagen ändå vara ett bättre lag. Minns Artest redan legendariska post game interview efter att ha blivit armbågad av Kobe i playoffs i år. I intervjun reminiscar Ron bland annat om sina streetball days i NYC där en snubbe blev mördad på basketplanen med ett bordsben (!).

2 kommentarer:

Gastro sa...

Hahaha, Oh My God. Det kommer inte sluta bra, jag tror inte att Ron kommer att komma överens med Kobe. Lakers har bara plats för ett stort ego.

Artest's senaste: http://www.youtube.com/watch?v=KJoMFiPF3mA

Johnny Bragd sa...

Skön :) En av Artest bättre låtar, den slår iaf Eminem tributen...

Tror faktiskt att Artest i Lakers kommer funka. Men det är klart, både Kobe och Artest älskar att slänga upp jump shots från hela planen - och det kan sluta med katastrof. Men något säger mig att det kommer funka, jag menar Artest skulle kunna få mycket mer pengar någon annanstans, han har valt Lakers för att vinna.