tisdag, juli 21, 2009

Class in session

Ser ut som att Milwaukees Point Guard Ramon Sessions kan vara på väg till Knicks för the mid level exception över 4 eller 5 år. Sessions är en pass-first point guard som Mike D'Antonis brorsa Dan coachat i Ramons unga år. Milwaukee är beredda att låta talangen gå eftersom de är villiga att sätta hoppet till PG rookie Brandon Jennings som haft en bra summer league.



Sessions skulle sannolikt betyda slutet för båda Duhon och Nate Robinson. N8 the Gr8 har 10 miljoner på bordet från Olympiakos och enligt rapporter är Nate besviken på den svala behandling från Donnie-W. Att Knicks försökt signa Kidd, talat med Andre Miller och nu försöker signa Sessions säger också en hel del om vilket förtroende Knicks har för Chris Duhon när det väl kommer till kritan.

Med Sessions skulle Knicks verkligen bli The Young Guns. Eller vad sägs om:
Ramon Sessions 23 och Toney Douglas (23) in the back court med forwards Wilson Chandler, 22, Jordan Hill, 21, och Danilo Gallinari, 20. I jämförelse är D-Lee (26) en gammal get, om han väljer att komma tillbaka, men 26 är fortfarande ungt.

Med eller utan Lebron skadar det inte med massa ung talang och tonvis med cap space nästa sommar. Det är så man bygger ett lag från grunden. Man måste BELIEVE!

Slänger in en Wilson Chandler dunk för att jag är på bra humör.

Inga kommentarer: