onsdag, april 15, 2009

NBA: Where amazing happens

På lördag börjar NBA playoffs. För er som följer Bragdbloggen vet ni att det blev ännu en förlorad säsong för mitt älskade New York Knicks. Men slutspelet är här och det betyder tändning oavsett. Jag har SAMTLIGA matcher på NBA League Pass så det kan inte bli bättre.

Om ni vill ha ett bettingtips så kommer Cleveland möta L.A. i finalen och där blir Kobe & co för mycket för Cavaliers. Kommer Garnett tillbaka från skadan kan man inte räkna bort Celtics i East, och Orlando är en sleeper om de kan överprestera i slutspelet (mycket tveksamt). Men West ser helt solklar ut för Lakers, speciellt när Ginobili är långtidsskadad i Spurs. Så Lakers som champs är ett bra bet.

Men det var inte anledningen att jag lade denna post egentligen. Det var faktiskt för att visa hur man gör reklam för en sport. Fotboll släng dig i väggen. Europa har MYCKET att lära av USA när det kommer till att bygga upp en stämning inför en match. Det är natt och dag rentav. Enjoy!

The official Amazing anthem 2009 Playoffs - Kanye West

Where amazing happens - the original

There can be only one - Kobe vs Shaq 2008

Lebron vs Garnett 2008

NBA Finals 2008 - Lakers vs Celtics - Magic vs Bird

Where will amazing happen this year? 2009 Playoffs


4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det alltså så att man kommer få ALLA slutspels-matcher om man beställer Playoff League Pass Broadband? Jag har läst om och om igen och tycker bara det blir otydligare ju längre man kommer i texten om vad som ingår. Jag begriper inte riktigt vad "blackouts" innebär och vad det har att göra med vad som sänds i TV.

Skador bör vara det enda som stoppar Lakers, med Bynum tillbaka har dom inte längre några brister storleksmässigt, han och Pau kommer kunna vara det värsta 14-fots-scenariot sen Duncan - Robinsson. En bänk som överpresterar med flera spelare som verkligen kan explodera när det gäller. Lamar Odom skulle vara nummer ett i många lag och accepterar nu att komma in från banken. Sen Kobe på det, en av världens bästa någonsin och numera med löjligt mycket rutin.

Tror det enda som gör att man får hela tre gånger pengarna om man spelar på Lakers är att NBA-spelare är så fragila.

/jay

Anonym sa...

Hej
Jag är en stor nba anhängare. Har nu köpt League pass för pllayoffs. Under två kvällar i rad har jag nu försökt komma in på sidan. Vid matchtid är det nästan omöjligt att komma in. När man väl kommer in hackar det som fan och servern verkrar vara överbelastad. Har ni upplevt samma?

Johnny Bragd sa...

Jay,

Gällande League Pass är i princip det enda du behöver tänka på om du har en relativt bra/ny/snabb dator eller inte. Har du en gammal långsam dator, eller exempelvis en laptop med ganska kass prestanda så kan man inte se matcherna (eller åtminstone enbart med laggning). Har du en ganska ny dator så ska det vara lugnt. Och yes, alla matcher ska finnas. Blackouts har jag aldrig upplevt som ett problem ever, tror de skriver så bara för att hålla ryggen täckt fullt ut.

Lakers lär kross i west. Men Cleveland ser ruggigt starka ut i East nu... spännande final lär det bli.

Johnny Bragd sa...

Anonym,

Jag hade problem igår. Kom inte ens in på sidan! Det är första gång det nånsin har hänt, så sannolikt var de överbelastade. Nu däremot funkar repriserna från gårdagen prima. Som tur är så skriver ju aldrig svensk media om NBA så att se repriserna (utan reklam) är det bästa ändå om du frågar mig.

Hoppas tekniska buggarna ska lösas, under grundserien var det aldrig problem..