torsdag, november 26, 2009

And as a special treat this evening

Kan någon berätta för mig varför det här INTE var en singel? Ingen crossover hit förstås, men borde definitivt varit ett släpp för urban stations.



Topp 5 på min Nas-lista. Men när Primo är på så här bra humör blir det iofs alltid succé.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hey Dre,
Har du också lagt märke till Jay-Zs kroppspråk när han står i sin duffel i trappan bredvid Alicia Keys? Om inte, kan jag rekommendera det. Det är lite awkward, "det-svänger-ju"-aktigt, killar från förr som inte ville bli anklagade för att förstöra festen genom att stå still och som därför rörde sig precis så mycket som krävdes för att inte bli anklagade för att göra det samtidigt som de inte behövde stå för att de dansade. Det obekväma kroppspråket gör sig särskilt bra bredvid Alicias framåtlutade nummertvådito.

Johnny Bragd sa...

Hahaha ja den "dansen" är helt vild. Faktum är att så där ser jag ut varje gång på dansgolvet - innan jag blivit tokpackad, då är jag desto mer expansiv i kroppspråket. Jiggas moves blir ännu mer roliga if u mute the sound. The anti-carlton carlton.

Btw, who-dis? Ninna G? Ph D?

Anonym sa...

Faktiskt så har jag kört mutat några gånger för att förstärka effekten och det adderar ju det lilla extra helt klart. Tycker bara att det är så kul att tänka sig samma kroppsspråk men med ett svenskt middle managementhuvud uppstickandes ur duffeln och den tolkningsskillnad som då genaste skulle föreligga. Ninna G var namnet.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

"Faktiskt så har jag kört mutat några gånger för att förstärka effekten och det adderar ju det lilla extra helt klart"

Det där fångar precis Tracey Morgan kring tankar porrfilmer och hur de ska tittas på!! LOL!

Johnny Bragd sa...

Endast på Bragdbloggen kan ett inlägg gå från Nas till Jay-z till middle management dansare till porrfilm. I love it.