torsdag, mars 12, 2009

Sista chans att rösta!

13 röster hittills... in med resten nu.

Tills dess kastar jag in en kommentar från en som är förbannad för att han inte fick med några album på listan.

LL Cool J - The G.O.A.T. Intro


Sinnessjukt beat. Och Ladies Love Cool James' rhymes gör mig mörkrädd, under en och en halv minuts frenesi tror jag på varje ord han säger när han skryter om vem som är the goat, greatest of all time. Men det där är en annan lista ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att jag vid ett tillfälle skrev att LL Cool J är som bäst när han gör Love Saawwngz! Det är bäst när Todd håller sig till Big Daddy Kane-modet liksom. Jag gillar verkligen inte när han börjar tjöta om att han är The G.O.A.T. Då är han verkligen fett ute o cyklar ( let's not bepretentious now).. Som sagt det bästa och sämsta med Hiphop är att alla har ett så fett stort ego!!!

Johnny Bragd sa...

Men du kan ju inte neka till att hans rap krossar på de här introt? Plus, LL har ju ätit upp många rappare i många beefs genom åren... och sett till lång karriär är det ju ingen som kan konkurrera, LL's peers från 80-talet bor på ålderdomshem numera. Men, som du säger, oavsett vem som verkligen är the goat eller inte så är egot och tävlingen det som gör hip-hop kul att lyssna på (övervägande positivt, enbart negativt när det rimmar med total hybris).

Anonym sa...

Hehhe! Nää fan jag har verkligen inte gillat LL när han gör låtar som det här introt (sorry) utom I Shot Ya, då. Men det är ju det som är så sjukt kul, att vi alla har så sjukt skilda åsikter, men ändå är överens om saker som är självklara (7 day theory t.ex.) Absolut håller jag med om att egot och tävlingen är det som får en att älska Hiphop, men fett löjligt är det ju när vissa, som du vid ett tillfälle skrev "ska fronta som om de är rika från Dag 1" :)