lördag, augusti 22, 2009

Välhängd

Bragden rekommenderar.

Hung. Senaste i raden av alla HBO-succéer.




Bara sett tre avsnitt men är redan hooked.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg precis färdigt säsong 1. Jag gillade serien rätt mycket faktiskt men det jobbiga var att den inte riktigt slutade på ett sätt som fick tittaren att se fram emot nästa säsong. Dessutom så var han ju mer eller mindre kvar precis där han var när serien började.

Okej granted att HBO har mellan 10-13 avsnitt att jobba med på sina serier, men va fan det måste ju finnas cliffhangers för helvete! Exempelvis Dexter lämnar tittaren sjukt sugen på mer efter varje avsnitt. Det borde ha varit mer så.

Iaf några av dom sakerna som var bra med serien var bl.a. att dom spelade in den i Detroit, sjukt sällan man ser den staden på tv, och jag misstänker att dom flesta människor utanför den staden tror att den är en förfallen råtthåla (Motown förhelvete =0). Och en annan sak är att producenter/casting-agenterna inte bara valde ut "vackra" människor till nyckelrollerna, dom sjukt hemskt fula barnen och pimpen tillexempel.

Anyways den får en svag 7:a av 10 möjliga. Ska ge den en chans till när säsong två sätter igång

Johnny Bragd sa...

Jag håller med. Serien lovade lite mer till en början de första avsnitten än vad den i slutändan höll. Men om den får upp farten säsong 2 så har den kvar mig som tittare.

Håller verkligen med din observation om att det är coolt att de vågat casta uggos. Nästan lite för uggo i fallet med kidsen =)