lördag, juni 28, 2008

Obama & Hillary

Står enade.



Show business och politik går hand i hand. You gotta love it! Bara att staden heter Unity :)

Nu vinner Obama.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Asså ända sedan jag började följa det här valet på allvar har jag också börjat läsa mer och mer om konspirationer, morden på JFK, RFK och MLK...Jag är sjukt rädd att något ska hända honom.

Man kan ju dra massa paralleller mellan Obama och RFK, även om nu Bobby var lite hårdare i sin kritik mot USA och verkligen var mycket mer provokativ i sin kampanj! Så har ju Obama också på sitt sätt visat ett stort missnöje med dagens USA.. Kan detta leda till "his termination"?

Jag menar har inte historien lärt oss att "The good die young" lr e jag bara nojjig?

Johnny Bragd sa...

Nej jag tror inte du är nojig. Å andra sidan tror jag att det finns en mer eller mindre stor hotbild mot samtliga presidenter och presidentkandidater. Det finns många galningar där ute och många personer och maktsrukturer riskerar att förlora stort på ett ideologiskt och inte minst ekonomiskt plan beroende på vilken politik som genomförs, och historien har visat att folk kan gå långt för att förhindra en maktförskjutning... som du är inne på så är nog framför allt Bobby Kennedy ett liknande exempel. Helt klart är att om något liknande skulle hända skulle det vara extremt förödande för USA och ett jättenederlag för demokrati i största allmänhet.

Tycker framförallt att Obama är cool eftersom han är en grym talare och retoriker. Tror att valet är oerhört viktigt även utanför USA eftersom Obama hade gett hela världen hopp eftersom "store satan" då hade fått en ledare som är empatisk, en person är kunnnig och påläst och som får världen att tro att USA står för något annat än ignorans och nonchalans.