söndag, maj 16, 2010

19-1-14-4-18-1

Bragden har inte bloggat på evigheter, I'm well aware. Men trogna läsare av den här bloggen vet dock att jag inte är speciellt pålitlig sett till frekvens, kontinuitet, och om vi ska vara ärliga, kvalitet? =)

Anyway, jag hoppas ni har varit lika busy as Bragd och njutit av den knallvarma (insert smirk here) våren som global warming medfört. Kort sagt har det blivit jävligt mycket pAArtying, som en lite mer berömd bloggare än Bragd brukar säga. Slänger in ett axplock av de låtar som gått varma på sistone i samband med dessa non-bloggging activities. Som vanligt har låtarna noll nyhetsvärde och skiljer sig milsvitt i genre.

Trey Songz - Say Aaah feat Fabolous



Den här låten är nog en av de fetaste RnB förfestdängorna. En av få insatser på 2000-talet som har samma energi som RnB brukade ha under the Bad Boy years. Trey Songz ser överlycklig ut att få vara i en video och han ser ut att njuta av varje stund. Bara en sån sak. Fler artister borde take notice.

Cassie - Is it you



Endast J. Lo har väl en klenare röst? Men Cassie kommer ändå undan genom att ta ett blad ur the late great Aaliyah's bok, om man sjungviskar på ett sexigt sätt så är det mesta förlåtet. Props till Fed-up för tipset.

Younger Brother - Psychic Gibbon



En feet låt som jag stumbled upon på Spotify. Lika nice i lurarna på jobbet som att ha i bakgrunden om man dricker vin. Beroendeframkallande gitarriff över ett hypnotiserande beat.

Snook - Inga problem




Ignoranta foos brukar säga att Snook inte är hip-hop. Alltid tyckt att såna statements är så lol. Den här låten är hursomhelst feet, oavsett genre. Supernice melodi - fler rap songs borde ha med piano! - och dessutom ett bra och intresseväckande tema som nog alla kan relatera till? Av de två måste jag säga att snubben som lägger vers två har the nicest flow.

The Human League - Don't you want me



Det fetaste soundtracket jag nånsin köpt var inte från en film, det var ett TV-spel, Grand Theft Auto: Vice City. Körandes omkring i stulna bilar, glidandes omkring i ett virtuellt 80-tals-Miami looking for whatever action I can get. Omöjligt att inte bli lite kär i musiken då, det bästa av vad 80-talet hade att erbjuda. Enda missen var kanske att de valde fel låt av The Human League, för mycket fetare än så här blir det inte. Grymt tema även här, involverandes kärlek, pengar och bitterhet.

OMD - Enola gay



OK. Vice City Soundtracket hade minst ett misstag till. Det borde innehållit den här låten. Synten måste vara en av världens ever?

Big K.R.I.T. - Hometown hero



Den här låten upptäckte jag tack vare Feskar-Petter. Är ni intresserad av ny hip-hop är det hans blogg ni ska checka. Refrängen, om man kan kalla den för det, är bland det fetaste jag hört på evigheter, vill bara att den ska go on forever. Cassie får ursäkta om låten påminner henne om mindre roliga internetminnen.

1 kommentar:

Elias sa...

Såg denna videon för första gången när jag va i Cali. dagen efter gick jag o köpte en blå-svart-rutig skjorta. F A B O